Monthly Archives: June 2018

//June

Storytell : Buffet Ramadhan 2018(Siri 2)

Hari tu banyak story pasal 'suasana' kan ? Haa ... Hari ni nak cerita pasal makanan lak ^.^ Sebaik saja korang masuk, korang dapat tengok Buffet yang tersusun rapi terhidang di tengah-tengah dewan De'Emerald Semua juadah lazat lazat dan seimbang disediakan oleh chef berpengalaman . Pemilihan warna kuning sebagai warna tema tahun ini menaikkan lagi [...]

By | June 29th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Storytell : Buffet Ramadhan 2018(Siri 1)

Tanggal 12 Jun 2018 (Selasa), berakhirnya Buffet Ramadhan 2018 bertempat di De'Emerald Garden & Event yang beroperasi bermula pada 19 Mei yang lalu . Buffet Ramadhan kami berkonsepkan taman . Di mana anda boleh menikmati juadah berbuka sambil cuci mata dan rileks dengan kehijauan taman-taman kami . Lebih menarik lagi, demi menghidupkan suasana natural, kami [...]

By | June 27th, 2018|Uncategorized|0 Comments